Alles over auto's

Uncategorized

Eibach sportline: mijn verslag

Voor mijn auto was ik op zoek naar veren om de auto te verlagen. Ik ben een zogeheten car tuner. Car tuners die brengen modificaties aan, aan het voertuig om het onderste uit de kan te halen. Ik heb al vele dingen gedaan aan de auto denk aan sport luchtfilters, velgen, sidesteps, bodykit en een andere uitlaat. Nu gaan we dus andere veren aanbrengen op mijn Opel.

Een vriend van mij gaf aan dat hij uitermate goede ervaringen heeft met het Duitse merk genaamd Eibach. En dan specifiek beviel hij aan het product genaamd Sportline. Dat leek me wel wat na wat inlezen. Ik heb weldra de Eibach sportline set besteld. Ik kon deze voordelig bestellen bij een cartuning winkel uit Noord-Holland, genaamd Extreme Carstyling. Voor mensen die ook interesse hebben zal ik bij deze even de relevante gegevens vermelden:

Extreme-Carstyling: autostyling en tuning webshop
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008

Ik had de veren bijzonder rap in huis. Ik denk al na een dag. Maatje van me heeft ze aangebracht aan mijn Opel. Samen even test ritje gemaakt. Het bevalt me uitstekend deze Eibach Sportline. Eerste beste schot lijkt al direct in de roos te zijn.

Bekeek de shop nog even verder en ze hebben ook andere topmerken zoals Koni en Bilstein. Dat lijkt me ook wel wat. Misschien voor een volgende keer. Enfin, ook qua uiterlijk is de auto vooruitgegaan want het oog wil ook wat immers. De auto zit veel dichter bij de grond. Wel even uitkijken met drempels. Gelukkig hebben we niet veel drempels hier in mijn woonwijk, maar als ik weet dat er ergens veel drempels zijn dan vermijd ik dat soort gebieden zeker. Dus nieuwe veren kennen niet alleen voordelen wees ook bewust van de beperkingen die je zult ervaren zoals dus het moeten vermijden van drempels.

Geef een reactie