Alles over auto's

Uncategorized

Matzwarte Awax Fashion jethelm

Retro helmen zijn tegenwoordig weer helemaal hip. Met de Awax Fashion helm koop je nu niet alleen een retro helm, maar een volledig eigentijdse tophelm die er schitterend uitziet en daarnaast ook nog eens beschikt over de beste materialen en voorzien is van de nieuwste technieken met betrekking tot gebruiksgemak en rijcomfort.

Bookmark: de beste jethelmen zoals Awax vind je bij ScooterOnderdelenshop.com.

Gebruiksvriendelijke jethelm en parel voor het oog

De matzwarte Awax Fashion is een absolute parel voor het oog om te zien. De helm heeft een retro design met modern kleurgebruik en een prachtige print die over de helm loopt en waarin de merknaam ‘Fashion’ is afgebeeld. De helm heeft een matzwarte schelp, die erg stijlvol oogt en helemaal in combinatie met de donkerbruine uitstraling een zeer mooi geheel vormt. De contouren van de helm zijn afgewerkt met een zwarte leren rand met witte stiksels die de retro componenten op deze helm nog meer accentueren. Het vizier is bolvormig en heeft de vorm van een skibril die helemaal past bij het verdere design van de helm. Het vizier is transparant en bovendien voorzien van krasvast materiaal, waardoor je nauwelijks zichtbeperking zult ervaren door eventuele krassen die in de loop der tijd op het vizier kunnen ontstaan.

Benieuwd naar andere helmen zoals systeemhelmen, navigeer dan naar scooteronderdelenshop.com.

Veilige helm met zeer fijne pasvorm

Zoals veel helmen van Awax is ook de Fashion variant een helm die een ECE-certificaat draagt en hiermee voldoet aan de door de Europese Unie gestelde veiligheidsnormen. Bijkomend voordeel is dat dit certificaat de helm ook geschikt maakt om op de motor te gebruiken. De veiligheidssluiting is voorzien van een moderne kliktechniek, die het mogelijk maakt om de helm met een hand open en dicht te doen, daarnaast is de sluiting in lengte verstelbaar, waardoor deze altijd goed op het hoofd blijft zitten ongeacht het formaat. De binnenvoering van de helm is relatief dik, wat zorgt voor een goede demping en bovendien ook zeer veilig aanvoelt. De pasvorm van deze helm wordt door zeer veel mensen als zeer prettig ervaren. De matzwarte Awax Fashion is verkrijgbaar vanaf maat S tot en met XL.

Geef een reactie